Premi “Jove, Proposa!” 2015

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Premi “Jove, Proposa!” 2015

Associació per a Joves Teb

Resum: 

La convocatòria es dirigeix a grups de joves de 16 a 30 anys que vulguin desenvolupar una activitat amb una entitat de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

"Jove, proposa!" és una de les categories dels Premis Ateneus 2015 que convoca la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) i que vol premiar amb finançament els dos projectes culturals o d’associacionisme guanyadors.

Les propostes que es presentin al concurs han de comptar amb el suport d'una entitat federada a la FAC (es poden buscar al web de la federació per tal d'establir contacte) i també s'hi poden presentar seccions juvenils d'alguna d'aquestes.

Les activitats proposades s'han de realitzar entre l’1 de gener i el 15 de novembre de 2016. Les entitats premiades hauran de presentar abans del 15 de desembre de 2016 una memòria justificativa de l’activitat que s'hagi dut a terme. Cada entitat podrà acollir només un projecte.

Les candidatures es poden presentar fins al 15 de novembre de 2015. Per fer-ho cal descarregar el formulari del web de la FAC i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça electrònica premis@ateneus.cat. Pots accedir a les bases generals i específiques a partir d'aquest enllaç.

Els premis són els següents:

  • 1r premi: guardó i dotació econòmica de 1.500€.
  • 2n premi: diploma acreditatiu i dotació econòmica de 900€.
  • 3r premi: diploma acreditatiu.

El premi "Jove, proposa!" es convoca des de l’any 2008 amb l’objectiu de fomentar la participació de la població jove als ateneus de Catalunya. El 2014 va passar a ser una categoria més del certamen Premis Ateneus 2015.

Afegeix un comentari nou